VLOG 1: MY LIFE AS A MAKE UP ARTIST "Sony A7riii event"

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks doen en laten…en dit is nog een understatement. Ik heb de moedige beslissing genomen om mijn van mijn passie mijn beroep te maken… #WELOVEMAKEUP.
De tijd dat mond op mond reclame en een papieren krant hot waren zijn met alle mobieltjes, virtuele monsters, laptops en jaja eBooks in elkaar geramd. Ik ben een 80's kid…

je weet wel die tijd toen een kus bestond uit twee paar lippen die elkaar genadeloos toesloegen zonder alvorens talloze emoticons, apps, profielen, tinders en andere virtualiteit een grens bouwden tussen…menselijk contact. 

Als zelfstandig make-up artiest is het noodzakelijk jezelf in een virtueel daglicht te werpen.
Ge-zien, -liked, -shared, -abboneert worden is een belangrijke tool als je de job waar je voor gekozen hebt wil blijven uitoefenen op professioneel niveau.  Geen zorgen, ondertussen heeft deze "Goonie" alle sociale manieren omarmt. Je weet wel YOLO, LOL…TTYL

Bekijk mijn eerste poging om te vloggen hieronder… enjoy! Ah en vergeet niet te abonneren, en de video te liken op mijn youtube kanaal…YOLO Cheers, Tom.