top of page

OPLEIDINGEN TOMVACADEMY 

Ben je op zoek naar een leuke en echt leerrijke opleiding in make-up?

Hieronder vind je ons aanbod voor beginners tot pro's!

Benieuwd of jij & TOMVACADEMY een match zijn? 

Bij een opleiding leer je wat je docent te bieden heeft. Ik heb de academy opgericht omdat ik het bij het begin van mijn carrière als make-upartiest moeilijk een goede en inspirerende make-up school vond. De academy starte met wat losse workshops en is gedurende een aantal jaren uitgegroeid tot een volwaardig make-upschool. Ik geloof dat de beste dingen spontaan gebeuren! Ik leer jullie in de beauty opleiding de kennis en technieken aan die je echt nodig hebt om inspirerende en vooral professionele make-up looks aan te brengen. De cursus wordt jaarlijks aangepast zodat ik jullie de laatste nieuwe technieken en nieuwste trends kan aanleren. Geen saai handboek maar een inspirerend make-upboek als referentie en naslagwerk. Jouw werk als visagist, beauty of make-upartiest is je visitekaartje. We werken tijdens de opleiding dan ook samen met jou om een portfolio samen te stellen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een mooie foto van een bruidsmake-up op je social media zal dus al snel resulteren in een volle agenda wanneer het bruidsseizoen is aangebroken! Ik maak graag een grapje tijdens de les en spreek uit mijn passie, maar als het aankomt op artistry ben ik streng en stuur ik jullie met respect bij waar nodig! Met een grondige uitleg en aan de hand van demo’s van de technieken toon ik hoe het beter kan en stuur ik je op het juiste pad! Voor het plezier of wil jij er toch een job van maken? Beide zijn super en een goede motivatie voor deze opleiding. Bij sommige studenten voel ik ambitie om make-upartiest te worden. Graag neem ik gemotiveerde studenten af en toe mee “on the field”: photoshoots, videoshoots, festivals en al die leuke momenten waar je je verder kan ontplooien. DE PERSOONLIJKE AANPAK: Ik ben gespecialiseerd in zowel beauty make-up als het meer artistieke werk. Ik respecteer jouw stijl en zoek mee als je deze nog niet gevonden hebt. Je wordt beoordeeld naar de stijl die je neerzet. Soft Beauty of toch de sterkere instagram looks? Jij bepaalt hoe ver je hierin gaat met af en toe een duwtje in de rug van onze docent als je die extra push nodig hebt!

BEAUTY.jpg

BEAUTY

De BEAUTY opleiding is de eerste stap om een echte make-up artist te worden. In deze opleiding leer je alle basistechnieken om mooie en gevarieerde beauty make-up te creëren. Dit is ongetwijfeld een belangrijke start, alle technieken worden verder gebouwd op deze pilaren van de make-up artistry.

STARTDATA


DONDERDAG 20 April 2023 T.E.M 8 JUNI 2023

19.00u-22.00u
8 x donderdagavond.


Uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen.
Locatie: TomVacademy Lier

MAX 8 personen/groep
 

BEAUTY ADVANCED

Deze opleiding focust op make-upartiesten, schoonheidsspecialiste, kappers en visagisten die zich commercieel willen focussen op make-upartistry.
Je hebt een goede basiskennis van beautymake-up achter de rug om deze lessen te kunnen meevolgen.

STARTDATA

ZONDAG 23 APRIL 2023 T.E.M 11 JUNI 2023
10.00u-13.00u
8 x zondagmorgen.


Uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen.
Locatie: TomVacademy Lier

MAX 8 personen/groep
 

Screenshot 2022-11-03 at 15.36.57.png
Screenshot 2023-02-22 at 16.34.50.png

BEAUTY PRO

Leer pro make-uptechnieken en zet deze om in next level make up looks!

Wordt geïnspireerd om outside the box te denken, In deze opleiding daag ik je uit om de grens op te zoeken in extreme beauty looks tot kleine special effects die je make up skills naar een hoger niveau zullen tillen! Are you ready?

STARTDATA

10 MEI 2023 TEM 28 JUNI 2023
Woensdagavond van 19.00u tot 22.00u 
MAX 8 personen.


Locatie: TomVacademy Lier

MAX 8 personen/groep
 

WEEKEND/DAG OPLEIDING
 

De Beauty level 1 opleiding in 1 weekend!
Deze twee dagen zijn een samenvatting van de Beauty opleiding.
Ideaal voor personen met een drukke agenda en die graag de belangrijkste zaken op een kortere termijn willen aanleren.
Alle basisprincipes en technieken worden aangeleerd.

STARTDATA

ZOMER 2023


Locatie: TomVacademy Lier

MAX 8 personen/groep

Screenshot 2022-11-03 at 01.42.54.png

HEADDRESS WORKSHOP

Een afgewerkte make-up look stopt niet bij cosmetica alleen maar styling, hair en setstyling maken het pas echt af!  

Een exuberant hoofdstuk die perfect het gelaat omkadert.

Deze workshop zal jouw creativiteit naar dat hoger niveau tillen! 

STARTDATA

 

HERFST/WINTER 2023


Locatie: TomVacademy Lier

MAX 8 personen/groep