top of page

TOMVMAKEUP.COM

Hallo beauty-lovers en make-up enthousiastelingen! Welkom op TOMVMAKEUP.COM, waar ik je alles laten zien wat je nodig hebt om je innerlijke make-up artiest te ontdekken en je vertrouwen te vinden in technieken en artistry. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro, hier ben je aan het juiste adres voor alles wat met make-up te maken heeft. Laat je inspireren en ontdek de make-up opleidingen! 

Schrijf je in voor een opleiding en ontdek hoe je niet alleen je make-up skills verbetert, maar ook een heleboel leuke mensen ontmoet en herinneringen maakt waar je nog jarenlang met een glimlach aan terugdenkt! En als kers op de taart, bieden wij ook nog eens de beste koffie en koekjes aan tijdens de pauzes van de opleidingen! ;-)

Op mijn bescheiden maar gezellige webshop vindt je producten die ikzelf ontwikkelt heb, tot "Mijn Make-upboek" die ik met veel liefde schreef en allerhande tools, skincare en producten die gegarandeerd goede resultaten bieden. Of het nu gaat over een juiste en goede gelaatsreiniger of een wenkbrauw tool of product die jouw wenkbrauwen er next level laat uitzien, alles is getest en goedgekeurd door mezelf! (bij veel producten vind je persoonlijke how to filmpjes 🫶) Veel plezier.

bottom of page