Cart 0
Cart 0
 

logochiaraspotsSMALL.jpg
MAKE-UP AND PHOTOSHOOTS   TOMVMAKEUP is gepassioneerd door make-up en mensen meer zelfvertrouwen geven of er gewoon extra goed uit te laten zien. Zowel met make-up als op foto’s. Als fotograaf is het belangrijk om elke persoon zo echt mogelijk op de foto te laten staan met de nadruk en focus op de sterkste eigenschappen.

MAKE-UP AND PHOTOSHOOTS

TOMVMAKEUP is gepassioneerd door make-up en mensen meer zelfvertrouwen geven of er gewoon extra goed uit te laten zien. Zowel met make-up als op foto’s. Als fotograaf is het belangrijk om elke persoon zo echt mogelijk op de foto te laten staan met de nadruk en focus op de sterkste eigenschappen.

JUDGE A  BOOK  BY IT'S COVER FOR ONCE.  Krijg je kippenvel bij het horen van het woord 'make-up'? Ben je een echte make-up freak? Dan is het boek van TOMVMAKEUP een must-have voor tussen jouw boekencollectie. Meer dan 150 pagina's vol tip's en tricks, geschreven door TOMV zelf, met inspirerend beeldmateriaal dat je zal aanzetten om nieuwe dingen te proberen. Verkrijgbaar via de  webshop!

JUDGE A BOOK BY IT'S COVER FOR ONCE.

Krijg je kippenvel bij het horen van het woord 'make-up'? Ben je een echte make-up freak? Dan is het boek van TOMVMAKEUP een must-have voor tussen jouw boekencollectie. Meer dan 150 pagina's vol tip's en tricks, geschreven door TOMV zelf, met inspirerend beeldmateriaal dat je zal aanzetten om nieuwe dingen te proberen. Verkrijgbaar via de webshop!

NO  LASH . NO SHADE. CHOOSE YOUR DRAMA.  Wanneer je bijna dagelijks gebruik maakt van valse wimpers, ken je al snel de tekortkomingen en gemissen van bepaalde 'falsies‘. Niet genoeg volume, lengte, intensiteit. Of wel het ene maar niet het andere. Als make-up artist wil je een mooi beeld creëeren. Daar horen valse wimpers soms bij. Ze kunnen een look helemaal maken… of kraken. Tijdens shoots voor ‘Mijn makeup boek’ gebruikten we prototypes. Vanaf nu kan jij de afgewerkte versies krijgen van wimpers die elke make-up artist al lang wou. Kwalitatief, lichtgewicht en van  subtiel tot extravaganza .

NO LASH. NO SHADE. CHOOSE YOUR DRAMA.

Wanneer je bijna dagelijks gebruik maakt van valse wimpers, ken je al snel de tekortkomingen en gemissen van bepaalde 'falsies‘. Niet genoeg volume, lengte, intensiteit. Of wel het ene maar niet het andere. Als make-up artist wil je een mooi beeld creëeren. Daar horen valse wimpers soms bij. Ze kunnen een look helemaal maken… of kraken. Tijdens shoots voor ‘Mijn makeup boek’ gebruikten we prototypes. Vanaf nu kan jij de afgewerkte versies krijgen van wimpers die elke make-up artist al lang wou. Kwalitatief, lichtgewicht en van subtiel tot extravaganza.

PORTFOLIO   Ontdek het werk van TOMVMAKEUP. Zowel make-up als fotografie!

PORTFOLIO

Ontdek het werk van TOMVMAKEUP. Zowel make-up als fotografie!

 
1.jpg