Cart 0
Cart 0

Not just another academy!

Ontdek de wereld van make-up artistry, verleg je grenzen, laat je creativiteit de vrije loop en vind jouw eigen stijl. De TOMVMAKEUP Academy is gebaseerd op een logische manier van lesgeven die voor iedereen toegankelijk is, met of zonder ervaring. Iedereen leert bij van onze docent met ervaring in binnen- en buitenland. Een opleiding die je biedt wat je verdient: kwaliteit in de hoogste graad. Nu ook met KMO-portefeuille!

DSC05561.jpg
boxbookwhite.jpg

JUDGE A BOOK BY IT'S COVER FOR ONCE.

Krijg je kippenvel bij het horen van het woord 'make-up'? Ben je een echte make-up freak? Dan is het gloednieuwe boek van TOMVMAKEUP een must-have voor tussen jouw boekencollectie. Meer dan 150 pagina's vol tip's en tricks, geschreven door TOMV zelf, met inspirerend beeldmateriaal die je zullen aanzetten om nieuwe dingen te proberen. Nu verkrijgbaar via de webshop!

NO LASH. NO SHADE. CHOOSE YOUR DRAMA.

Wanneer je bijna dagelijks gebruik maakt van valse wimpers, ken je al snel de tekortkomingen en gemissen van bepaalde 'falsies‘. Niet genoeg volume, lengte, intensiteit. Of wel het ene maar niet het andere. Als make-up artist wil je een mooi beeld creëeren. Daar horen valse wimpers soms bij. Ze kunnen een look helemaal maken… of kraken. Tijdens shoots voor ‘Mijn makeup boek’ gebruikten we prototypes. Vanaf nu kan jij de afgewerkte versies krijgen van wimpers die elke make-up artist al lang wou. Kwalitatief, lichtgewicht en van subtiel tot extravaganza.

SUPERSTITION3.jpg
 

tomvmakeup

academy


DON'T WAIT FOR OPPORTUNITY.

 

CREATE IT.

 
Laurenweb.jpg
 

opleidingen ALL OVER ARTIST

STARTDATA ACADEMY 2019

 

LIER (ANTWERPEN)

START: MAANDAG 14 JANUARI 2019

HEUSDEN-ZOLDER

START: ZONDAG 13 JANUARI 2019

 
 

logochiaraspotsSMALL.jpg
 
1.jpg