top of page
Tomwebsite.jpg
Tomwebsite2.jpg

HOE IS MAKE-UP IN MIJN LEVEN BELAND?

Mijn werk als make-upartiest startte geheel toevallig.
Toen ik een uitnodiging kreeg voor een verkleedfeest waarbij de mannen als vrouw verkleed moesten en vice versa schakelde ik mijn beste vriendin in om mij daarbij te helpen.

Zij zou een helft van mijn gelaat opmaken en ik moest de technieken op de andere helft proberen.
Al snel kwamen we er beiden achter dat vormgeving met make-up in mijn vingers zat. (de jaren tekenen en schilderen speelden in mijn voordeel)

Vanaf dat moment was ik vast make-upartiest voor die bewuste vriendin (Katrien).
Het duurde niet lang voor ik foto's nam van de vele make up looks die ik mocht uitproberen op haar.
Deze plaatste ik dan trots op social media en al snel kreeg ik de vraag van gewillige proefkonijnen om mijn make-up kwasten los te laten op hun gelaat of lijf.
Dit veranderde al snel in aanvragen om make-up te verzorgen voor bruidjes, events, nightlife, videoclips, musicals, theater en fotoshoots.

Ik was gebeten door de vele mogelijkheden met make-up en jaren aan een stuk greep ik elke kans om mezelf en iedereen rondom mij te transformeren met mijn kwasten en producten.

Omdat ik als jongvolwassen nooit echt de kans heb genomen om mij te focussen op één specialiteit was mijn doel om enkel nog bezig te zijn met make-up, fotografie en videografie. "Als ik mij focus op enkel dit… dan moet ik hier toch iets mee kunnen bereiken?"

Vele jaren later bevond ik mij in Amsterdam, Parijs, Rome, Los Angeles en Hollywood voor make-up en fotografie opdrachten.
Dit varieerde van videoclips, fashionshows, fotoshoots en lesgeven.

Of ik nu make-up aanbreng op the girl next door of voor een event waar ik de cast van stranger things tegen het lijf loop om hun neus te poederen, mijn missie blijft altijd dezelfde.

Om mensen goed te laten voelen voor eender welke moment.

Tijdens het lesgeven in de make-upopleidingen probeer ik op dezelfde intuïtieve en inspirerende manier technieken en kennis over te brengen op de make-upartiest of visagist in spe!

Welkom op mijn website, neem een kijkje en stel gerust je vragen als ik jou "samen met mijn passie" ergens mee kan helpen.

instacademy.jpg
melisa.jpg
bottom of page